Home > > Weer 80 op de A10 Einsteinweg

Weer 80 op de A10 Einsteinweg

Vanaf vandaag moet er weer 80 km per uur gereden worden op de A10. De minister die zo graag 100 wilde heeft bakzeil moeten halen.


zes reacties op "Weer 80 op de A10 Einsteinweg"

JohnN
-1-  JohnN:
Ik vind het prima zo, en houden zo. En dan het Amerikaanse 'keep your lane' systeem ook overnemen. Onze nationale verkeersminister toont zich steeds duidelijker een partij verkeersminister. Zint alweer op plannetjes om de borden in 2015 toch weer te verwisselen... helemaal op de hand van de rechtse uiterst linksrijders, die op de laatste 100 m opeens doorsteken naar de uitvoegstrook. Dat is nu echt filebevorderend.
Hoek
-2-  Hoek:
"rechtse uiterst linksrijders, die op de laatste 100 m opeens doorsteken naar de uitvoegstrook ?"
Waarschijnlijk rijden uiterst rechts de links-stemmers ?
En ik gok de centrumstemmers op de middelste baan...
Zeldzaam stigmatiserende nonsens, beste heer JohnN.
JohnN
-3-  JohnN:
@Hoek: Dat krijg je met een minister die zo krampachtig aan haar besluiten tot verhoging van de limieten hangt. De grootste propagandist is een prominent VVD lid en woont in Wassenaar. Wat het doorsnijden van meerdere rijbanen door lastminute uitvoegers betreft: een waarneming van mij die ook door u kan worden gedaan en bevestigd. Dergelijk gedrag zie je het meest van grotere leaseauto's.
Hoek
-4-  Hoek:
@John : Ik zit veel op de ring, en kan inderdaad bevestigen dat dit incidenteel gebeurd. Wat ik niet kan zien is of de betreffende bestuurder zijn auto least. Evenmin zie ik welke politieke voorkeur deze aanhangt. Knap dat u dat wel kunt :)
JohnN
-5-  JohnN:
@Hoek: ach soms moet je je venijn toch eens kwijt ;-) De enorme vasthoudendheid aan het propageren van harder rijden binnen een bepaalde politieke hoek is onmiskenbaar. Ik geef toe: ik generaliseer, maar niet helemaal in het wilde weg.
Hoek
-6-  Hoek:
OK John, sportieve reactie. Zo ergert links en rechts zich groen :)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.