Home > > Hindernisbaan op Oostelijke Handelskade

Hindernisbaan op Oostelijke Handelskade

Hindernisbaan op Oostelijke Handelskade

drie reacties op "Hindernisbaan op Oostelijke Handelskade"

Ambtenaar
-1-  Ambtenaar:
Annemiek Onstenk, wordt het niet eens tijd een echt leven te gaan leiden? Er loopt daar doorgaans geen hond en die scooter en fietsen staan er geen dagen. Er is bovendien loopruimte tussen de uitstalling van Kruidvat en de fietsnietjes, tenzij je 300 kilo weegt en waggelt natuurlijk.
Arnoud
-2-  Arnoud :
@Ambtenaar Deze reactie getuigt niet bepaald van begrip voor de situatie van blinden, rolstoelgebruikers, senioren met een rollator. Of leiden die mensen ook geen 'echt leven'?
JohnN
-3-  JohnN:
Wij noemden de stoep vroeger trottoir, dat zegt het duidelijk: bedoeld voor voetgangers. Dat doel wordt steeds meer als ondergeschikt beschouwd. Ik vind de combinatie van de reclamestandaard & uitstalling van t Kruidvat op die plek ook hinderlijk. Wat de gestalde fietsen en scooters betreft: ja die gaan inderdaad weer weg en dan worden er weer andere neergezet.
Ik kan alleen opmerken dat er wel andere routes zijn die voor voetgangers vreselijk zijn, langs sommige grachten, bijvoorbeeld de Gelderse Kade, daar is zo weinig breedte tussen gevels en paaltjes dat door de gestalde fietsen de voetgangers de rijbaan op gedwongen worden, kreeg daar een paar maal een mep van een autospiegel.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.