Home > > Grachtenrace Amsterdam 2013 Deel 4

Grachtenrace Amsterdam 2013 Deel 4

Vierde en laatste deel van de Grachtenrace 2013 in Amsterdam. Met het kruispunt Prinsengracht/Leidsegracht en vandaar de Prinsengracht tot aan de Amstel.


twee reacties op "Grachtenrace Amsterdam 2013 Deel 4"

JohnN
-1-  JohnN:
Bedankt voor de mooie reportage Peter, behalve op de bruggen was de belangstelling blijkbaar niet zo groot, maar het publiek liet zich des te beter horen! Deze laatste vierde aflevering is zonder twijfel de spannendste!
Peter Eijking
-2-  Peter Eijking:
Altijd spectaculair JohnN, die sloepen door de grachten. Ze zijn behoorlijk fanatiek hoor. Behalve wat toeristen en mee fietsende supporters zijn er inderdaad maar weinig mensen die komen kijken. Heel jammer. Wel petje af voor de rondvaartboten. In tegenstelling tot andere jaren lieten ze in de meeste gevallen de roeiers nu wel voor gaan.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.