Home > > Amsterdamse Bos: Ridammerhoeve (klik voor meer)

Amsterdamse Bos: Ridammerhoeve (klik voor meer)

Amsterdamse Bos: Ridammerhoeve (klik voor meer)

De geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos is echt ontzettend leuk voor kleine kinderen. Alles is bijzonder inventief en aansprekend ingericht, waardoor peuters op een speelse manier in contact komen met boerderijdieren. Er zijn uiteraard de geiten (de kinderen kunnen ze melk geven met een flesje), zwijnen, een paard, kippen met kuikens en er is een leuke groentetuin. Wanneer je kinderen hebt moet je daar echt een keer geweest zijn. Maar kinderen zijn geen vereiste uiteraard. Klik op de foto's in de galerij voor meer.


Een reactie op "Amsterdamse Bos: Ridammerhoeve (klik voor meer)"

JohnN
-1-  JohnN:
Als de mensenvrouwen hun borsten tussen de benen hadden, zoals deze arme opgefokte geit, zou de makeover maffia niet zoveel klanten meer krijgen voor borstvergrotingen. (verlanglijstje punt 1 van Amerikaanse tienermeisjes).

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.