Home > > Brillenroof (klik op foto)

Brillenroof (klik op foto)

Brillenroof (klik op foto)

In het buurtwinkelcentrum Middenhoven te Amstelveen was de opticien met vakantie. Daar ben je als hardwerkende middenstander wel een keertje aan toe na een heel jaar geduldig montuurtjes passen bij allerlei rare hoofden.
Terwijl hij ergens nietsvermoedend lag te bakken op het strand, roofden dieven zijn winkel leeg en maakten er meteen maar een puinhoop van. Het vakantiegevoel van de arme man zal bij terugkomst niet lang duren.
Opmerkelijk is dat het overdekte winkelcentrum 's nachts afgesloten is.


Een reactie op "Brillenroof (klik op foto)"

JohnN
-1-  JohnN:
Je durft haast niet meer via flyer/raambiljet en/of internet wereldkundig te maken dat je van x tot y gesloten bent voor vakantie. Een bepaalde groep schijnt dat juist als een uitnodiging voor bezoek op te vatten. Toch vraag ik me af waar zo'n rover die monturen te gelde wil maken, want cash geld zal er in het pand toch niet achtergelaten zijn..

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.