Home > > Kraan 13

Kraan 13

Kraan 13

Kraan 13 op het NDSM-terrein is vorige week afgevoerd om te worden ombebouwd tot hotel. Eind oktober komt hij terug met drie suites en een jacuzzi bovenin.

trefwoorden.

zes reacties op "Kraan 13"

JohnN
-1-  JohnN:
Geintje of echt waar?
Arnoud
-2-  Arnoud:
Ja, is echt waar.
Suffie
-3-  Suffie:
Waarom ook niet? Zie tevens de restaurant in een veerpont en in het voormalige REM-eiland, beiden op de Haparandadam. Op de één of andere manier eten en slapen mensen graag in brokken industrieel erfgoed...
JohnN
-4-  JohnN:
Gezien de enorme investeringen die nodig zijn vwb veiligheid en comfort, af te schrijven op slechts 3 kamers, lijkt me een astronomische kamerhuur noodzakelijk. Wie heeft dat ervoor over.. de happy few.. Oke je hebt een prachtig uitzicht maar dat heb je ook op de hoogste etage van Mövenpick. En als het hard waait zit je daar toch heel wat comfortabeler dan in een zwaaiende kraan waar de wind door de stangen huilt. Achter het KNSM restaurant (voorheen vertrekhal) staat nog een klein exemplaar te verkommeren. Misschien kan daar nog een 1 kamerhotelletje van gemaakt ;-)
Suffie
-5-  Suffie:
John, volgens mij staan de mensen in de rij voor dit soort rariteiten!
JohnN
-6-  JohnN:
Daar heb je gelijk Suffie, ze staan ook in de rij voor een enkele reis Mars ...

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.