Home > > Studentenfietsenmakerij

Studentenfietsenmakerij

Studentenfietsenmakerij

Op de grens van Buitenveldert en Amstelveen staat deze reclame voor studentenfietsenmakerij De Loods. Niet echt een aanbeveling als ik dat zo zie...


Een reactie op "Studentenfietsenmakerij"

JohnN
-1-  JohnN:
In het algemeen moet je voor een reclamebord aan de openbare weg een vergunning hebben. Die worden niet zomaar gegeven, als het al lukt moet er voor betaald worden, precariorecht of zoiets heet dat toch? De Amsterdammer is vindingrijk en zo werd het driehoekige bord uitgevonden dat binnen het frame van een fiets past. Parkeer die fiets op Amsterdamse wijze aan de paal van een verkeersbord en voilá: daar staat je reclame, prominent, zonder vergunning en gratis.

Als het niet te gek wordt is dit geen ramp maar soms levert het enorme ergernis op. Bijvoorbeeld de mevrouw die reclame voor haar nagelstudio wilde maken en een roze fiets aan een paal ketende. Helaas stond die paal vlak naast een parkeervak met fietsenrekken, zodat er minder dan een meter van de stoep vrij bleef waar zich iedere dag duizenden voetgangers tussendoor moesten wringen. Meermaals jeukten me de handen om het ding los te knippen, maar werd door de dikte van de ketting weerhouden... Tot mijn verbazing duurde het máánden voordat de Dienst Foute Fietsenknippers op het idee kwam om datgene te doen wat ik allang van plan was.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.