Home > > Homo's tegen Poetin

Homo's tegen Poetin

Homo's tegen Poetin

Het Regenboogprotest tijdens het bezoek van Poetin aan Amsterdam, hier bij het Scheepvaartmuseum


vier reacties op "Homo's tegen Poetin"

JohnN
-1-  JohnN:
Ik had persoonlijk liever wat meer protest gezien tegen zijn monddood maken van iedere oppositie, huurmoordenaars op journalisten afsturen, invallen en beslagleggingen op kantoren van hulporganisaties, arresteren in willekeur wegens "spionage".
Arnoud
-2-  Arnoud:
Ja John, maar zoals Berthold Brecht al zei: 'erst kommt das Fressen, und dann die Moral!' Waarin het woord 'Fressen' ruim geïnterpreteerd moet worden uiteraard, bijvoorbeeld als 'megawinsten'.
JohnN
-3-  JohnN:
Js, die was toen ook al een roepende in de woestijn.
Zag de beelden van Poetin op de Hannover Messe. Hij schijnt zich telkens bijzonder te amuseren als die OekraInse vrouwen met hun blote borsten op hem af komen rennen en de bodyguards hebben er ook al een feestje mee. Die smijten ze eerst op de grond en werpen zichzelf er vervolgens bovenop. Nog nooit zoveel fysieke overmachtdmisbruik gezien tegenover zo gemakkelijk af te voeren "ordeverstoorders".
JohnN
-4-  JohnN:
overmacht misbruik

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.