Home > > Demonstratie van vrouwen tegen mannengeweld

Demonstratie van vrouwen tegen mannengeweld

Demonstratie van vrouwen tegen mannengeweld

Afgelopen zaterdag vond op de Dam een demonstratie plaats van vrouwen tegen verkrachting en het geweld tegen vrouwen.


Een reactie op "Demonstratie van vrouwen tegen mannengeweld"

JohnN
-1-  JohnN:
Gelukkig roeren de vrouwen in India en Pakistan zich nu eindelijk ook steeds meer. Dat de veelgelezen en geprezen Kama Sutra uit die contreiën stamt heeft de westerse wereld veel te lang een sprookjesbeeld laten koesteren over het leven achter de gordijnen daar. Het kastenstelsel is een drama voor veel mensen die bij geboorte tot paria's worden gedoemd. De laagste klasse mag een leven lang strontscheppen. Prostitutie is er in naam verboden en onzichtbaar, maar met enige moeite zijn schrikbarende beelden te ervaren. Vrouwen die in kooien worden "gehouden" vergelijkbaar met de stallen in onze manege's. Daar zijn de wantoestanden op de Wallen heiig bij.
Mooie foto Peter van die vrouwen, ik hoop dat de pooiers ze ook zagen.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.