Home > > Amsterdam Centrum bij nacht

Amsterdam Centrum bij nacht

Foto-impressie


drie reacties op "Amsterdam Centrum bij nacht"

JohnN
-1-  JohnN:
Alweer een mooie sfeerserie Peter. Ik ben gisteravond even op fotosafari gegaan. Op het Rembrandtplein ook nog de nachtwachtbeelden kunnen fotograferen (voor het te laat is.) Een probleem zijn wel altijd die fietsen die de mensen overal neerkwakken, je moet wel een flits gebruiken om een redelijke foto te maken maar die reflecterende fietsbanden..grmpf..
Jammer genoeg begon het op mijn tochtje naar het Scheepvaartmuseum te regenen, dus maar in de bibliotheek binnengevlucht. Zijn jouw foto's professioneel? Of geef je wel eens iets belangeloos vrij? Ik zou het heel erg op prijs stellen om het originele bestand van de foto van het Chinees Restaurant bij de Bibliotheek te mogen ontvangen! Is zeker een afdruk waard. Alvast een fijne jaarwisseling en een creatief 2013.
peter
-2-  peter:
Bedankt JohnN. Ja, het weer is naadje af en toe.
Professioneel ben ik niet hoor, het is sinds 3 jaar een hobby. Ik heb gewoon een andere baan die ik mooi kan combineren met filmen/fotograferen. . Ik maakte voor de gein een video in de Jordaan en die werd goed bekeken(inmiddels meer dan 187000x). Van het een kwam het ander en ondertussen heb ik al meer dan 300 video's.
De foto heb ik al naar je toegestuurd via je website. Als je hem niet hebt ontvangen moet je het even laten weten. Een goede jaarwisseling en een mooi 2013!
JohnN
-3-  JohnN:
@Peter: Is prima gelukt hoor, bedankt voor het bestand van 2 mega, het is mooi dat de lichtreclame van de OBA er ook net mooi bovenuit steekt. Ik druk hem af voor een zieke Amsterdamse vriendin die er zelf niet op uit kan. Je video en fotowerk waardeer ik erg, dacht dat het freelance je beroep was, dus dat zegt wel wat over mijn lof. Vroeger hadden we hier Schlijper maar je bent een waardig opvolger. Nogmaals een fijne avond verder en lekker doorgaan in 2013.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.