Home > > Kunst met fietsen

Kunst met fietsen

Kunst met fietsen

vijf reacties op "Kunst met fietsen"

eva
-1-  eva:
Heeft Groen Links Wethouder van Es weer wat VMBO-studenten op pad gestuurd? AFSCHUWELIJK triest en armoedig.
Arnoud
-2-  Arnoud:
Slaat nergens op deze reactie, Eva. Tjongejonge, wat een negatief commentaar weer. En dat zijn dan dezelfde mensen die van anderen altijd zeggen dat het azijnzeikers zijn...
De opstelling met de fietsen hoort bij het Light Festival. Alleen de foto's bij donker waren niet duidelijk genoeg om te plaatsen. Vandaag een foto van Hans Frederiks als aanvulling. Dan zal het je vast allemaal duidelijker zijn en hoef je ook niet meer uit het bekende anti-links vaatje te tappen.
Hans Frederiks
Was zelf eens gaan kijken voor u comentaar levert. Dit is een onderdeel van het Amsterdams Light Festival en zoiets moet natuurlijk bij avond bekeken worden. Het Festival wordt druk bezocht, het is erg leuk om deze kunstwerken een keer 's avonds te gaan zien.
Suffie
-4-  Suffie:
Geinig! Ik moet eerlijk zeggen dat het niveau van de VMBO-studenten met de dag toeneemt!
Theo
-5-  Theo:
Kunst heeft wat mij betreft bestaansrecht zolang het de gemoederen bezig houdt en discussies aanzwengelt. Missie geslaagd.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.