Home > > Retrofoto: 1975, Amsterdam 700 jaar

Retrofoto: 1975, Amsterdam 700 jaar

Retrofoto: 1975, Amsterdam 700 jaar

Een foto (gescande dia) uit 1975, gemaakt gedurende de feestelijkheden rond het 700-jarig bestaan van Amsterdam. De foto is gemaakt door mijn vader.


Een reactie op "Retrofoto: 1975, Amsterdam 700 jaar"

Wendy
-1-  Wendy:
Deze foto is voor mij herkenbaar. Ik ben toen in 1975 met mijn vader naar een groot feest van Amsterdam 700 gewest. Bestaan daar ook fotoos of filmpjes van? Niets gevonden op internet of youtube. Het was een groots feest met kermisattracties, de straten van Amsterdam(middeleeuws) nagebouwd. Een brandweerauto die met emmertjes water brand aan het blussen was zogenaamd en door die straten heen reed als act, popcorn en suikerspinnen, wafels. Ik kan helaas niets terugvinden.
Hebben jullie misschien fotoos of filmmateriaal ervan? Het feest was in Amsterdam Rai gebouw. In de maand juni.

Mvg
W.Onvlee

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.