Home > > Stop het uitkleden

Stop het uitkleden

Stop het uitkleden

De dames op de foto liepen mee met Sander van den Raadt van de DPK.


vier reacties op "Stop het uitkleden"

Arnoud
-1-  Arnoud:
Het lijkt me nogal contraproductief om met dergelijke dames te gaan oproepen om het uitkleden te stoppen. Vooral het mannelijk publiek zal juist het omgekeerde willen. ;-)
Deze leus zal dus niet aanslaan.
Verder begrijp ik niet goed wat men met de onderste regel op het affiche wil zeggen. Alleen beschermd uitkleden? Of is er sprake van een knullige spelfout en wil men eigenlijk zeggen: 'Alleen DPK Beschermt'?
Kortom, een actie die meer vragen oproept dan beantwoordt. Daar komt nog bij dat ik nú al niet meer weet waar de afkorting DPK voor staat.
JohnN
-2-  JohnN:
Wat een raar clubje. Bij "PVV" weet je meteen om wie en wat het gaat. Maar zijn ze zo naief dat DPK iets laat rinkelen? Laat me even associëren: "Dikke Pret Kermis"? Want het zal toch geen serieuze politiek betreffen, of moet ik juist heel diep denken en bedoelen ze "stop het uitkleden van het onderwijs", vandaar die meestverbreide grammaticafout? "Didactisch Peil Keerpunt".
Lopen ze zo door de stad? Op is het een tafereeltje op het (IJ)strand? Vrezen ze dat daar het naturisme zal toeslaan? Vragen... vragen...
Overigens draagt de slanke dame het soort schoenen dat je meest gedragen ziet door vrouwen die zich maar wat graag uitkleden.
peter
-3-  peter:
Dit was bij de FNV actiedag op het Jonas Daniel Meijerplein, JohnN.
De video volgt nog.
JohnN
-4-  JohnN:
@Peter: Binnen die setting wordt het me iets duidelijker. Ik heb inmiddels ook nog uitgevonden dat DPK bedoelt zich te associeren met een Democratisch Politiek Keerpunt, een partijtje met 50 genomineerden voor de tweede kamer, ja ja je moet natuurlijk niet te bescheiden beginnen... Toch denk ik dat ze die rondborstige dame beter niet met zo'n uitdagend tot op het kruis afgeknipt spijkerbroekje moesten uitdossen en die andere juffrouw slippers in plaats van stiletto's moeten aantrekken. Maar goed het is toch een voorbijgaand verschijnsel.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.