Home > > Nieuw-West: Bomen snoeien

Nieuw-West: Bomen snoeien

Fotoserie

Nieuw-West: Bomen snoeien

drie reacties op "Nieuw-West: Bomen snoeien"

eva
-1-  eva:
Bomen snoeien midden in de zomer, stelletje amateurs.
Arnoud
-2-  Arnoud:
@Eva: het is een algemeen misverstand dat bomen niet in de zomer gesnoeid mogen worden. Dat moet juist wél in de zomer, omdat ze dan de meeste weerstand hebben tegen bacteriën e.d. In de winter is het herstellend vermogen veel minder en is de boom dus kwetsbaarder. Google maar eens op 'bomen snoeien' en je ziet al snel wie hier de 'amateur' is. ;-)
JohnN
-3-  JohnN:
Het voordeel van snoeien in het voorjaar - voor de boom uitloopt - is dat je dan het beste ziet wat je doet. Snoeien is niet alleen klein houden, maar ook model houden/scheppen. Vol in het blad zie je dat niet zo best. Maar sinds snoeien niet meer gaat met schaar en zaag, maar met de bulldozer door laag opgeleid personeel maakt het eigenlijk geen ene moer meer uit.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.