Home > > Automobilist mept fietser in gezicht

Automobilist mept fietser in gezicht

Amsterdam, Haarlemmerplein, 25 juni 2012, 13:30 uur
Als ik me niet vergis, wilde de fietser vanuit de richting Planciusstraat, rechtdoor naar de Korte Marnixstraat fietsen. De automobilist kwam vanuit de Korte Marnixstraat en sloeg naar links af waarbij hij het rechtdoorgaande fietsverkeer moest laten voorgaan. Wellicht deed hij dat niet waardoor de ruzie ontstond. De vrouw van de agressieve automobilist probeerde verbaal de man in toom te houden.
UPDATE: kenteken is 24 PN XZ


drie reacties op "Automobilist mept fietser in gezicht"

JohnN
-1-  JohnN:
Ik weet niet wat die fietser uitspookte maar ik vind hem wel sportief dat-ie gewoon wegfietst en niet mee gaat meppen. Heetgebakerde automobilist. Van het type mijn auto is me heiliger dan mijn vrouw. Soms jagen die fietsers je wel eens over de rooie, maar ik denk meestal maar: morgen ben ik zelf ook weer fietser.
Suffie
-2-  Suffie:
Zoals dit ook geldt voor een landelijk bekend geworden incident waarin iedereen het al wist: je ziet vermoedelijk maar een klein deel van wat er gebeurt is.
Theo
-3-  Theo:
Typische babyboomer/vette automobilist die ook nog eens uithaald naar een jongeman die zich die luxe waarschijnlijk nooit zal kunnen permitteren. Ik neem me voor in dat soort situaties direkt terug te slaan, wat de fietser hier niet deed, waarschijnlijk geschokt van het barbaarse gedrag. Wellicht levert me dat dan twee blauwe ogen op, maar dat herstelt sneller dan een beschadigd ego.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.