Home > > West: Sloterkade

West: Sloterkade

West: Sloterkade

Deze combinatie is mij al vaker opgevallen, het wanstaltige flatgebouw naast het kleine rijksmonument Herberg De Bonte Os uit 1634. Elke verhouding is hier zoek.

Wanneer iemand de gevel van zijn pand in oudroze schildert, krijgt hij de welstandscommissie in z'n nek en procedeert het stadsdeel (toen nog Oud-Zuid) tot aan de Hoge Raad om z'n gelijk te halen. Waar was die welstandscommissie toen iemand (projectontwikkelaar?) dit flatgebouw neerzette? Is dit dan niet 'in ernstige strijd met de redelijke eisen van welstand', zoals dat heet?


twee reacties op "West: Sloterkade"

David
-1-  David:
Corruptie tot hoog in de boom dus. Valt mij op dat heel Amsterdam zo rond de top van de huizenbubbel volgebouwd werd met dit soort wanstaltige shit. Kijk naar het westerdok, de kades, overhoeks, andreas ensemble etc etc. Met dank aan die muppet van groenlinks, van poepgeest.
Suffie
-2-  Suffie:
David, als je iemand van corruptie beschuldigt (=misdrijf) is het wel zo kies om dat even te onderbouwen. Anders is het misschien beter om te spreken van 'onwelgevallige besluitvorming'.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.