Home > > Het Blogbal in de Balie

Het Blogbal in de Balie

Het Blogbal in De Balie

Vanavond in de Stadsschouwburg het Boekenbal, tegelijk aan de overkant in De Balie het Blogbal. Ik ga er ook heen, want als jurylid van de Blogparel moet ik een dingetje doen.
Rebecca van Putten, ook medewerker van Amsterdam Centraal, is een van de organisatoren. Ze werd door de Vara geïnterviewd. In hetzelfde item kwam ikzelf tot mijn eigen verbijstering ook nog even voorbij: in een fragment uit een video van Michael Minneboo, die eveneens incidenteel meewerkt aan deze site.
Kleffer moet het toch niet worden, zou je bijna zeggen. Wat een incrowd! Het lijkt potdorie het Boekenbal wel.
Maar het is toeval, louter toeval...

Maar goed, mocht u enkele van uw idolen van Amsterdam Centraal dus willen spreken, aanraken, zoenen of bewonderen (wel eerst even vragen), kom naar de Balie. Toegang 7,50 geloof ik...

De oorspronkelijke video van Michael Minneboo staat hier.


vijf reacties op "Het Blogbal in de Balie"

Jeroen Mirck
Het Blogbal wordt een leuke reünie. Met ook veel bloggers van deze site! :)
Arnoud
-2-  Arnoud:
Ja, ik vergeet jou er nog bij te zetten als AC-medewerker. Ik neem tenminste aan dat je komt... ;-)
JohnN
-3-  JohnN:
Graag had ik ook eens komen kijken - eens zien welke koppen er allemaal achter die aliassen steken. Helaas zit ik nog in het gips :-(
Arnoud
-4-  Arnoud:
@Zit je in het gips? Toch niet al te ernstig hoop ik?
JohnN
-5-  JohnN:
@Arnoud: Valt mee- herinnering aan het ijs. Excursie IFG gedaan in terrein dat normaal onbegaanbaar is maar door vorst toegankelijk. Ongelukkige val: ijs is hard. Hand ontwricht en pols gebroken. Nog 1 week en dan kijken of er onder dat gips weer een bruikbare rechterarm/hand zit.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.