Home > > Centrum: Gebed Zonder End

Centrum: Gebed Zonder End

Centrum: Gebed Zonder End

Herstel: per ongeluk stond hier aanvankelijk een foto van de Rozenboomsteeg. Hij is inmiddels vervangen door de juiste foto van het Gebed Zonder End.


vier reacties op "Centrum: Gebed Zonder End"

eva
-1-  eva:
Zo ziet een steeg eruit waar ondernemers en bewoners een beetje hun best doen om er wat van te maken TOP!, 80% van de andere stegen zijn vies, vol graffiti, zwerfaval, fietswrakken e.d.
Herbert
-2-  Herbert:
Inderdaad Eva.
Het leuke is dat die steeg al minstens 30 jaar er zo uit ziet.
JohnN
-3-  JohnN:
Goh ja, lijkt wel een beetje Elzas, of misschien zelfs Mediterranee. Als de hoofdstad meer zulke plekjes te bieden zou hebben hoefde ik niet meer zo ver te reizen. Ik ga er gauw eens kijken, of het echt niet geflatteerd is. En of ze er daar iets op hebben gevonden dat de mensen de hele steeg niet volflikkeren met fietsen.
Arnoud
-4-  Arnoud:
@John: de hele steeg staat vol tafeltjes van Kapitein Zeppos. ;-)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.