Home > > Duurzaamheidsgoeroe Simone Veldema

Duurzaamheidsgoeroe Simone Veldema


vier reacties op "Duurzaamheidsgoeroe Simone Veldema"

Sjaak
-1-  Sjaak:
Lekker wijf hoor, maar ik heb uit dit filmpje niet begrepen waar ze de titel van duurzaamheidsguru aan verdient
JohnN
-2-  JohnN:
Ha, ha! Diepteinterview, mooie typering van deze korte "joke".
Simone zal nog wel wat argumentatie achter de hand hebben die niet binnen die 50 seconden vielen, maar toch denk ik dat dit de zoveelste mevrouw is die meegraast uit de ruif die door echte werkenden gevuld wordt. Mevrouw heeft zich gevestigd op de grachtengordel? Hoop toch dat de bedrijven wat gaan bezuinigen op dit soort externe kosten als de winstcijfers in de gevarenzone zitten. Als zij "in business" blijft ondanks de economische krimp wordt er door haar opdrachtgevers blijkbaar nog (te?) veel winst gemaakt.
Arnoud
-3-  Arnoud:
Het zal wel ouderwets van mij zijn, maar ik vind het verbijsterend hoeveel non-beroepen er tegenwoordig zijn. Maar er blijkbaar kan er geld mee verdiend worden. Ik denk dat ik ook maar eens goeroe wordt. Alleen nog even verzinnen waarin, maar dat mag het probleem niet zijn.
JohnN
-4-  JohnN:
@ Arnoud: Toen ik tien jaar bij een (liever niet nader te noemen) bedrijf in Sloterdijk werkte, ben ik ieder jaar (9 keer dus) drie dagen verplicht op een seminar gestuurd. Dat was om up-to-date te blijven van "Modern Sales Techniques". De kosten waren als ik me wel herinner 500 waardevaste Nederlandse guldens per deelnemer per dag. Ik heb er nooit iets gehoord wat ik niet al wist (nou ben ik nogal eigenwijs van nature). Het werd ook niet op prijs gesteld dat ik me daarom onttrok aan de verplichting om intern te blijven, d.w.z. NIET twee nachten bleef slapen, omdat ik daar de functie niet van zag. Dat ik daar het bedrijf 250 gulden per dag mee bespaarde speelde blijkbaar geen rol. Ik lach om al die Tsjakka-achtige opgeklopte nikserigheid.
Hadden ze die gelden maar in de pensioenpot gestort, dan hing me nu geen korting boven het hoofd.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.