Home > > Een bijzonder gelukkig 2012!

Een bijzonder gelukkig 2012!

Vuurwerk. Foto: Arnoud de Jong.

Alle medewerkers van Amsterdam Centraal wensen de lezers een bijzonder gelukkig en gezond 2012.
We hopen u ook in dit nieuwe jaar weer veel plezier te kunnen doen met mooie artikelen, foto's, video's en pittige debatten.

En u weet: Amsterdam Centraal kan altijd nieuwe creatieve medewerkers gebruiken. Schrijf mee! Maak video's en foto's van deze mooie stad. Werk mee aan de promotie van Amsterdam Centraal. Want dit unieke, onafhankelijke podium van en voor Amsterdammers (en iedereen die zich interesseert voor de stad) verdient een breed publiek.
Maak 2012 voor Amsterdam Centraal een bloeiend jaar! Aanmelden kan via deze pagina.

Wie niet genoeg kan krijgen van al die mooie nieuwjaarswensen: bekijk de video van vandaag, waarin u werkelijk overstelpt wordt met wensen uit de gemeenteraad. Voor u, voor ons en voor Salto verzameld door Rob Zwetsloot.


Een reactie op "Een bijzonder gelukkig 2012!"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.