Home > > Fotoïmpressie: Gevelstenen

Fotoïmpressie: Gevelstenen


vier reacties op "Fotoïmpressie: Gevelstenen"

N. Stibbe
-1-  N. Stibbe:
leuke video, doch zijn alle stenen afkomstig uit Amsterdam ?? Ik ben ernstig geinteresseerd indien ja, waar zij dan wel in de gevel staan daar er enkele mij onbekend bij zijn. Ik ben niet in Amsterdam woonachtig meer. Bij voorbaat dank
Arnoud
-2-  Arnoud:
Volgens mij zijn het allemaal gevelstenen uit Amsterdam. Er zijn ook vast wel boekjes over. De kans is groot dat die bijvoorbeeld worden verkocht bij de boekhandel in het Stadsarchief in de Vijzelstraat.
Peter
-3-  Peter:
Ja hoor, Stibbe. Deze zijn allemaal in Amsterdam te vinden. De meeste in de Jordaan, maar ook een aantal aan de grachten en in de straatjes tussen de Jordaan en de Singel in. En een enkele in de Spuistraat.
Maar er zijn nog veeeel meer gevelstenen elders in de stad te vinden hoor!
Herbert
-4-  Herbert:
Kijk anders eens op de website van de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Gevelstenen. http://www.amsterdamsegevelstenen.nl/

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.