Home > > Landing in Amsterdam

Landing in Amsterdam

Serie: Een paar minuten Amsterdam

De raampjes zijn een beetje vuil, maar dat is de schuld van KLM. Verder is het leuk om Amsterdam eens vanuit het vliegtuig te zien. De aanvliegroute gaat over de Flevopolders, we zien de Oostvaardersplassen, in de verte Marken.
Daarna over Amstelveen. We zien onder meer het Amstelpark, de ringweg A10, de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos. Het geheel duurt 8 minuten, maar het blijft aardig om te zien en van Amsterdam krijgen we nooit genoeg.


Een reactie op "Landing in Amsterdam"

Bart
-1-  Bart:
@ Arnoud: mooi fillmpje! Je ziet hoe laag vliegtuigen al vanaf Emmeloord over Nederland vliegen, ik kon mijn huis in Lelystad bijna zien:-)), vervolgens de Oostvaardersplassen, Almere en ook Pampus was heel goed te zien, IJburg en een mooi overzicht over Amsterdam...
Vraag is natuurlijk aan de KLM: hoe, wat en waarom? (waarom vliegt een vliegtuig zolang zolaag: tussen 3000 en 5000 ft, terwijl 7000 ft is aanbevolen, vanwege het lawaai voor de 'rest van Nederland'....

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.