Home > > Het bos in

Het bos in

Jij kunt iets doen voor je stad! Amsterdam dreigt het Bostheater in het Amsterdamse Bos kwijt te raken door financiële misère. Door de regen blijven veel bezoekers weg. Normaal is het een hoop gedoe om je in te zetten voor een goede zaak, maar nu kan je eenvoudig iets doen om Amsterdam levendig te houden. Het recept is simpel. Je fietst naar het Amsterdamse Bos (dit is nog het lastigste gedeelte), aldaar aangekomen neem je plaats in het theater en laat je jezelf vollopen met wijn á ¤8 per fles (liever geen rosé). Het is alsof je naar de kroeg gaat, alleen hoef je niet naar het dronken geouwehoer van je beste vriend te luisteren omdat er een mooi toneelstuk is om naar te kijken. En mocht het nou regenen: prijs je rijk, want de muggen zullen wegblijven.

Reageer op "Het bos in"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.