Home > > Paaldansen bij de Media Markt

Paaldansen bij de Media Markt

<%image(20050605-2005-06-04-0002.jpg|140|140|echostadsblad)%>
Als je ziek bent en je een beetje verveelt, dan lees je alles wat los en vast zit. Zo verwelkomde ik nu dus zelfs de huis-aan-huisbladen Weekblad De Echo en Amsterdams Stadsblad. De Echo had deze week voor het eerst het ‘moderne’ tabloid formaat, iets dat Stadsblad al eerder kreeg.

Beide bladen doen altijd alsof ze écht nieuws brengen, maar verder dan de woede over het daklozenloket in west (beide kranten) en Man gewond bij aanrijding (De Echo) gaat het soort nieuws eigenlijk niet.
De Echo deed in de voorloop naar de verandering naar tabloid erg zijn best om de Echo een uitstraling van een krant met Nieuws te geven. In de editie van vorige week stonden foto’s van de journalisten van de Echo, poserend bij hun nieuws. Ik weet nu na lezing van het nieuws van deze week, dat er afgelopen donderdag een paaldanseres bij de Mediamarkt was, dat de GS300 Lexus geen goedkope auto is en dat de burgemeester de krant blij verrast van de mat pakte. ‘Nu hij op tabloid verschijnt kan ik hem makkelijk meenemen,’ heeft Cohen gezegd volgens de journalisten van De Echo. Cohen heeft ook wekelijks een ‘column’ in de Echo, ‘Even bellen met de burgemeester’ geheten. Deze keer - de Echo viel bij mij op donderdag in de bus - bevatte de column een oproep om maar vooral ‘ja’ te stemmen bij het referendum. Dat wat betreft het nieuws.

Het Stadsblad is dunner, heeft de halve voorpagina voor advertenties ingeruimd en heeft in de editie voor het centrum ook bijvoorbeeld nieuws over de sloop van de Chassé kerk. Logisch als deze editie zowel voor Centrum, Westerpark, Oud West en de Baarsjes is. De advertenties van de verschillende stadsdeelraden in het Stadsblad zijn in ieder geval informatief om te lezen. U vindt bijvoorbeeld bij stadsdeel Amsterdam Centrum ‘Nieuws uit de raad,’ het verslag van de deelraadsvergadering van 27 mei. Die informatie is van recenter datum dan wat ik nu - zondagochtend 5 juni - op de website van de stadsdeelraad Amsterdam Centrum kan vinden, daar zijn ze bij 12 mei blijven steken.

Nu ik de kranten nog een keer doorblader zie ik één bericht dat ik nog niet elders las: Corporatie huurt privé-detective in om illegale huurders op te sporen. Waanzinnig. Daar had ik eigenlijk vandaag aandacht aan moeten besteden. Volgende keer beter. Eerst maar zelf beter worden.

tien reacties op "Paaldansen bij de Media Markt"

Arnoud de Jong
Dan helpt het vast als ik je beterschap wens! Beterschap Hans!
Lea
-2-  Lea:
Wij ontvangen in de Passeerdersstraat (Centrum, zijstraat
tussen Marnixstr. en Prinsengracht) sinds 3 weken geen
weekblad DE ECHO meer! Waarom? Bestaat dit weekblad niet
meer?
Ik
-3-  Ik:
Een vraagje : stond er ook iets ofer de Leonardo da Vinci school in met een foto van kinderen die een poster ophangen??
Amelie
-4-  Amelie:
Goedendag,

ik wil graag een klacht indienen tegen Ton Voogt.
SBC (Stucadoors en Bouw Collectief).

Wij hebben hem via de Echo, een huis aan huis blad in Amsterdam, gevonden.

Hij doet zijn werk niet goed. Vraagt tegen afspraken in extra geld en gaat vervolgens schelden, dreigen, agressief gedrag vertonen.

Wij willen hem ten zeerste aan iedereen afraden!

Met vriendelijke groet,
JEAN PIERRE
-5-  JEAN PIERRE:
Vroeger...(daar gaan we weer)werden deze kranten (ook de TONG TONG Indische buurt) gelijk opzij gelegd als zijnde katte(n)bak vulling!! Er stond OOk toen al geen moer nieuws in..alleen maar advertentie's!!
Fairy Floor
-6-  Fairy Floor:
maar waaarom heet het paaldansen ?
rudipensionado
-7-  rudipensionado:
Als je dit non-item een pakkende titel geeft krijg je aandacht.
Ton Stucadoor
-8-  Ton Stucadoor:
*Reactie verwijderd: reclame niet toegestaan. Zie regels voor discussie.*
H. Helder
-9-  H. Helder:
In tegenstelling tot een bericht verderop, wil ik graag een pluim uitdelen aan Ton Voogt van SBC (Stucadoors en Bouw Collectief). Ons appartement ziet er door zijn toedoen prima uit!
Arnoud de Jong
De reactie dateert uit een periode dat we nog geen regels voor discussie hadden.
Maar laat ik als moderator nu dan even duidelijk stellen: het is niet de bedoeling dat er hier discussies ontstaan over de kwaliteit van bedrijven of individuele werklieden. Reclame is sowieso al niet toegestaan.
Verdere reacties over meneer Voogt worden dan ook verwijderd.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.