Home > > Amsterdamse horeca is zielig

Amsterdamse horeca is zielig

De Amsterdamse horeca is zielig: ze mogen niet onbeperkt open zijn, moeten terrassen binnen de perken houden en tijdens koninginnenacht mochten ze niet eens ongelimiteerd buitentaps voor de zaak installeren. En dat terwijl ze zoveel goeds doen voor de stad!

Paul Hermanides is spreekbuis van de Amsterdamse Horeca. Paul is veel te zien op AT5, die 'm graag een podium geeft voor z'n huilbuien en klaagzangen. De stad is tegen de horeca, dat is wel duidelijk als we Paul mogen geloven. En als Paul z'n zin niet krijgt, dan gooit ie er een kortgedingetje tegen aan.

Ik ben benieuwd of de horecamannen het nog aandurven om een schadeclaim in te dienen bij de gemeente. Want wat zullen ze die koninginnenacht een inkomsten misgelopen zijn zeg!


Reageer op "Amsterdamse horeca is zielig"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.