Home > > Het GVB rijdt op tijd deze winter!

Het GVB rijdt op tijd deze winter!

Zojuist zat ik in tram 3. Op de halte bij de De Clercqstraat kregen we een mededeling: “Deze tram rijdt niet door naar de Zoutkeetsgracht. Wij rijden hier rechtdoor en keren op het Frederiksplein Frederik Hendrikplantsoen.” Ik vroeg me af waarom. Vlak voor het vertrek van de halte wist ik het: “Nog effe voor de duidelijkheid: wij rijden hier dus rechtdoor en keren op het Frederiksplein Frederik Hendrikplantsoen, want we zijn te laat.”

En dan op de terugweg wel op tijd. Tsssk.


vijf reacties op "Het GVB rijdt op tijd deze winter!"

hansb
-1-  hansb:
nou ken ik de route van lijn 3 een beetje, maar als je bij de Clerqstraat staat richting Zoutkeetsgracht en hij zegt niet door te rijden naar de Zoutkeetsgracht maar recht door te gaan en om te keren bij het Frederiksplein, dan ben ik de weg even kwijt…
Cathelijne
-2-  Cathelijne:
Lijn dire wordt alweer een paar maanden omgeleid rechtsaf de De Clercqstraat op, linksaf de Marnixstraat, en dan rechtdoor naar het Haarlemmerplein, omdat de Marnixbrug onbruikbaar is door de aanleg van een parkeergarage op de plek van het oude Marnixbad. Je verwarring klopt dus wel :-)
Wieland
-3-  Wieland:
Maar bedoel je dan niet het Frederik Hendrikplantsoen? Want het Frederiksplein ligt aan de rand van de Pijp… Dat is wel erg om!
Thomas
-4-  Thomas:
En om het nog ingewikkelder te maken: de Marnixbrug wordt geheel vervangen, het bouwen van een nieuw sportcentrum (en niet louter een parkeergarage) op de plaats van het oude Marnixbad staat het verkeer niet in de weg.
Cathelijne
-5-  Cathelijne:
Heb ik echt Frederiksplein gezegd? Sjeez, ik was wel erg moe dan :-)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.