Home > > Wil (d) plakken

Wil (d) plakken

Jawel, in een extreem voorbeeld van 'nieuwe' politiek, die reactie op de burger vereist heeft stadsdeel Zeeburg besloten om het wildplakken tegen te gaan, want dat is namelijk eenvan de grootste problemen in het stadsdeel. Ik wil zo graag weten hoe de bestuurders tot een dergelijk besluit komen. Wie komt er met het idee? Wie heeft de klacht geuit? Vanaf nu zijn er dus regelmatig gemeentereinigers te zien die met veel geweld glasbakken en lantaarnpalen schoon staan te spuiten, maar niet voordat is opgeschreven van wie de poster was. De kosten voor het verwijderen worden namelijk verhaald op de organisatie die de poster wildplakte. Als er nu op de poster geen adres staat, wordt dan de poster er voorzichtig afgehaald en overhandigd aan de verantwoordlijke ambtenaar, die op Internet gaat zoeken naar 'Salsa-les' of 'Power-party'.Sommige voetgangerstunnels fleurde enorm op, juist door de posters en zijn nu veranderd in enge donkere 'irreversible'- tunnels (vernoemd naar de film).Ik snap heel goed dat het stadsdeel ergens moet beginnen met de 'verloedering' van het stadsdeel. Dan is het verwijderen van posters goedkoop en het resultaat is snel zichtbaar. Het aanpakken van wildplakken is eenvoudiger dan een interventieprogramma opzetten voor jongeren om geen rommel op straat te gooien of de verkeerssituatie bij de eindhalte van lijn3 aanpakken.Mochten er binnenkort klachten komen dat er zo weinig wildplakplekken zijn, er staan bij het eindpunt van lijn 14 , vlakbij Sporthal Zeeburg, verscholen in de bosjes, tegenover bejaardenwoningen nog twee enorme wildplakzuilen. Zet die op een goed zichtbare plek, voor de mensen die wil (d) plakken.

drie reacties op "Wil (d) plakken"

gevallen verstand
-1-  gevallen verstand:
Komt allemaal uit de koker van Tjeerd Herrema. Het lijkt wel of die man smetvrees heeft. Laat zijn hond ook wel eens uit op het speelveld, maar ja, als stadsdeelvoorzitter kun je natuurlijk wel eens een uitzondering maken...
Fleur
-2-  Fleur:
Waar mogen de posters nog wel geplakt worden in Amsterdam?
P.Lak
-3-  P.Lak:
Nergens!

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.