Home > > Merel en Martin in de bosjes

Merel en Martin in de bosjes

Martin Melchers

'In de bosjes met Merel Westrik en Martin Melchers' is een boek over hun liefde.
Hun liefde voor de wilde natuur in die prachtige stad Amsterdam, waar flora en fauna bloeien, groeien en blijven boeien.
Een liefde waarvan ze getuigen in korte puntige stukjes over hun ervaringen van jaren samen op avontuur zijn, de paden op, de lanen in, vaak langs de rafelranden, op onverwachte en voor de hand liggende plekken, in weer en wind, overal en nergens, en dat allemaal in onze zo geliefde metropool.
Voor de ware natuurvorser en voor wie goed oplet en er een oog voor heeft is er vlakbij een enorme rijkdom te ontdekken, daarvoor hoef je niet naar verre buitenlanden af te reizen en helse ontberingen te doorstaan. Om je heen kijken in de mooiste stad ter wereld, wat Amsterdam vanzelfsprekend is, volstaat.

Om de hoek is een verbluffende weelde, rijkdom en diversiteit aan natuur, zo bewijst dit boek..
Hulde voor de gedrevenheid en doorzettingsvermogen van Merel en Martin en felicitaties met het wonderschone en uiterst leesbare resultaat.
Hier een gesprek met Martin Melchers:


Reageer op "Merel en Martin in de bosjes"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.