Home > > Kunst en Maatschappij: nog vier dagen

Kunst en Maatschappij: nog vier dagen

John Zwart

Het is beroerd gesteld met onze hoofdstad als je de recente rapporten tot maatstaf neemt. De criminaliteit met de bovenwereld verbonden, het witwassen geschiedt op grote schaal langs vele wegen, drugshandel en transport welhaast geaccepteerd verdienmodel. De stad wordt daarbij jaar na jaar steeds erger overlopen door massatoerisme dat zich nog nauwelijks stoort aan regels van samenleven. De ''tolerante stad'' verkreeg ver over de grenzen de roep ''de stad waar alles mag''.
Broodnodige reparatie gaat weer jaren kosten zo schatten onderzoekers in.

Maar Amsterdam is toch ook een stad van kunsten, en niet van enkel kunstjes maken als vertier!
Hoe verhoudt zich dit alles met elkaar? De Zomersalon van Arti et Amicitiae hield zich deze maanden bezig met de plaats van de kunst in deze samenleving in drie stappen: Kunst in de Sociëteit – Kunst in de Maatschappij – Arti in de Samenleving. Nog 4 dagen te zien:
30-31 augustus en 2-3 september van 12:00u – 17:00u Arti et Amicitiae, Rokin 112, Amsterdam.
https://www.arti.nl/


Reageer op "Kunst en Maatschappij: nog vier dagen"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.