Home > > Spui

Spui

Spui

vijf reacties op "Spui"

Bram
-1-  Bram:
Dat stukje Spui is wel veranderd sinds de jaren 60, met de happenings van Robert Jasper Grootveld, Provo,s en wat allemaal gebeurde op zaterdagavond/nacht. Ik heb in die jaren als 16 jarige menigmaal hard moeten rennen, meer keus had ik trouwens niet, ja ondersteboven gelopen worden door de politie te paard of klappen met de wapenstok, ik ging wel rennen.
JohnN
-2-  JohnN:
Gezien het prille groen van de iepen en de lege stoeltjes bij de tafels op het terras, is dit zeker geen actuele foto maar was het een kille lentedag op een middenweeks tijdstip. De laatste keer dat ik op zaterdagmiddag probeerde er langs te fietsen op weg naar de Munt stond het fietspad tot de bloembakken stampvol volk en moest ik me tussen de taxi's wagen.
Peter Eijking
Maandag 29 mei JohnN. Het was toen 27 graden, dus een warme lentedag!
Arnoud
-4-  Arnoud:
Inderdaad hoor, blote armen, korte rokjes en korte broeken, het Lievertje staat het zweet op het voorhoofd...
JohnN
-5-  JohnN:
De maandag of de zaterdag... een wereld van verschil. De oma rechtsvoor heeft het goed bekeken

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.