Home > > Lunch met Rembrandt

Lunch met Rembrandt

Lunch met Rembrandt

twee reacties op "Lunch met Rembrandt"

Paul Hermans
-1-  Paul Hermans:
"Rembrandt?" : Het slecht vorm gegeven brons dat beter verwijderd kan worden staat in contrast met de Hollandse uitstraling van de foto.
JohnN
-2-  JohnN:
Ben het in deze eens met Paul Hermans: grote bronzen standbeelden horen in de stad, niet tussen het open groen, hooguit in een beeldentuin tussen taxushagen, zodat het niet van verre al om aandacht schreeuwt. Het idee om dat beeld daar te plaatsen is waarschijnlijk ontsproten aan de gedachte dat Rembrandt regelmatig met schetsboek langs de Amstel het landschap tekende, maar ik meen in zijn geest te veronderstellen dat hij het niet zou waarderen zichzelf daar voor eeuwig te zien zitten. ''Kom, we gaan maar weer een stukje verderop'', past beter bij hem.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.