Home > > Aanleg nieuwe grasmat Museumplein

Aanleg nieuwe grasmat Museumplein

Aanleg nieuwe grasmat Museumplein

Een reactie op "Aanleg nieuwe grasmat Museumplein"

wk
-1-  wk:
Ik mis nog steeds het doorgaande fietspad. Kaarsrecht rechtdoor van de Lairessestraat naar de onderdoorgang van het Rijksmuseum.
Nu heb je als fietser een omweg met zes haakse bochten. De route is er gelijk twee keer zo lang van geworden. Je zou gelijk de onderdoorgang willen afsluiten omdat hij alleen maar naar een lange omweg leidt .....
Bij de volgende herindeling dan maar. Van het tentoonstellingsterrein wordt het gras nu tóch al beetje bij beetje afgeknabbeld met de verplaatsing van de ingang van de musea, de beveiliging van het amerikaanse consulaat, skateboardbaan, de parkeergarages, café en kiosk, AH, de diverse monumenten enzovoort. Dan kan een recht fietspad er óók nog wel vanaf.
Dat kan dan mooi als wegdek blijven liggen voor de vaste bewoners (Uitmarkt, koningsdag en Ajaxhuldiging of weergave van een voetbalwedstrijd). Die ervoor zorgen dat er steeds opnieuw een nieuwe grasmat gekocht moet worden. (Ik moet acuut weer aan de Arena denken).
Dat fietspad kan er best van af. Erbij bedoel ik natuurlijk.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.