Home > > Bocconi

Bocconi

Restaurantrecensie

bruschetta bij Bocconi - Foto: Terrence Weijnschenk

Nog niet zo heel lang zit er op de Spaarndammerstraat 17 een zogeheten Bruschetteria. Een wat? Een bruschetteria. Dat wil zeggen: men kan er diverse vers gemaakte bruschetta's verkrijgen. En gelukkig ook opeten. Omdat wij niet konden kiezen namen wij twee verschillende. Die allebei bijzonder smakelijk waren!
Wij genoten van de bruschetta mascarpone/gorgonzola/rucola en die met tomaat/mozzarella/basilicum. 

Mijn vriendin dronk er een glas witte wijn bij (iets te zuur naar haar smaak maar prima in orde) en ik ging voor een uitstekend passende grappa. Dat is dus geen glas water wat u ziet op bijgaande foto maar een fijn glas alcohol! Bij restaurant Bocconi (zo heet deze nieuwe Italiaan namelijk en ik zie geen reden een andere naam te bedenken) kunt u ook online bestellen en – wanneer u woont in de Spaarndammerbuurt – er op uw dooie gemakje heen slenteren. Op het moment dat u het achterwerk neervlijt op hun gezellige terras of in het prettige interieur schuilt voor typische Nederlands zomerweer komt uw bestelling op tafel te staan. U kunt het eten ook meenemen naar huis maar dan mist u het prettige gezelschap van het personeel.

Het is niet voor niets dat de kritieken op recensie site Iens lovend zijn over deze Italiaan!

http://www.iens.nl/restaurant/36462/amsterdam-bocconi

Hier is hun online kaart. Helaas ontbreekt daarop de drank.

 


Reageer op "Bocconi"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.