Home > > Galgenveld: Monument voor Elsje

Galgenveld: Monument voor Elsje

Peter-Paul de Baar van Ons Amsterdam - Foto: Rob Zwetsloot

De onheilsprofeten die al tijden voorspellen dat het afgelopen is met gedrukte tijdschriften zouden nog wel eens ongelijk kunnen krijgen. Net zoals muziek op vinyl aan een langzame maar gestage come-back bezig is, zijn er ook tijdschriften die hun gedrukte oplage zien stijgen. Print is here to stay. Print heeft de toekomst. En al die zwartkijkers en azijnpissers? Laat ze eens kijken naar de succesverhalen. 

Want het glas kan ook half vol zijn, en de aanhouder wint. Kijk bijvoorbeeld het tijdschrift Ons Amsterdam. De oplage stijgt, het aantal abonnementen neemt toe, zelfs buiten Amsterdam.

Hoe dat komt? Door de kwaliteit. En door het hebben van originele ideeën. Door bijvoorbeeld de plek te eren waar in vervlogen tijden in Amsterdam Noord mensen werden opgehangen. Een diepte-interview met hoofdredacteur Peter-Paul de Baar over deze lugubere gewoonte in de geschiedenis van de hoofdstad staat hier:


twee reacties op "Galgenveld: Monument voor Elsje"

JohnN
-1-  JohnN:
Dit artikel http://www.amsterdamcentraal.nl/archief/.. is misschien ook interessant om in dit kader (rechtshandhaving in Amsterdam - en in Nederland in het algemeen - vroeger en nu.
Ronald M.Offerman
Hier het linkje naar het tekenen voor de petitie https://www.facebook.com/OnsAmsterdam/po..

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.