Home > > De Hindoestaanse Hazes

De Hindoestaanse Hazes

Kabier Noor Mohamed

In café's in de Jordaan is hij een levende legende  met  vertolkingen van het werk van André Hazes. Het leverde hem de bijnaam de Hindoestaanse Hazes op.  In de Bijlmer is hij de smaakmaker van de wijksafari en  organisator Adelheid Roossen is buitengewoon gecharmeerd van hem. Zijn theatershow 'De wonderbaarlijke genezing van een depressieve moslim' wordt door kenners als dé verrassing van het afgelopen theaterseizoen gezien. Het gaat kortom crescendo met zanger en theatermaker Kabier Noor Mohamed.

Zijn agenda zat de afgelopen tijd bomvol.
Tweede pinksterdag trad hij op in Amsterdam Oost, in de Kastanjehof. Al voor de derde keer. Hij is er een graag geziene gast. Zijn programma van Nederlandstalige nummers van onder andere André Hazes, Jantje Smit, Willy Alberti, Benny Nijman en anderen ging er bij het publiek in als koek. En ook deze keer ging het dak eraf. Het optreden eindigde  met een polonaise tijdens de afsluitende Amsterdam medley. 

Hier een interview met Kabier over dit optreden:

Ondertussen zit Kabier niet stil, en werkt hij aan een nieuwe show samen met de bekende artiest Jah6!!! Insiders verwachten veel van de samenwerking van deze twee Hazes vertolkers met een Surinaamse achtergrond. Meer hierover zult U ongetwijfeld lezen in de showbizzbladen.


Een reactie op "De Hindoestaanse Hazes"

Ronald M.Offerman
Ik heb eens met hem in een radioprogramma gezeten heel aardige man en een hele goede stem

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.