Home > > Ongenoegen over het Stedelijk Museum

Ongenoegen over het Stedelijk Museum

Brieven in onze postbus

Suppoost Stedelijk Museum - Foto: Paul Hermans

Klacht aan de directie van het stedelijk museum van Amsterdam,
Onderwerp : Waardeloze voorstelling.

Op 12 april bracht ik rond 12:00 uur een bezoek aan het museum. Ik vind het allereerst als museumjaarkaarthouder niet passen om ook nog eens vijf Euro entree te moeten betalen. Zo bijzonder zijn de expositie's niet.

Vervolgens werden ik en andere bezoekers in een van de zalen lastig gevallen door zogenaamde suppoosten die handtastelijk werden en "this is contemprie" vlakbij je oor uitschreeuwden. Ze dansten, duwden en intimideerden om te shockeren.

Niet alleen ik, maar ook de anderen vonden en vinden dit niet passen en 'n museum onwaardig. Puur en alleen met de bedoeling om te treiteren teveel betalende bezoekers provoceren.
Het is een waardeloze voorstelling en heeft niets met kunst te maken.
Wat 'n talentloze kitch daar in 't museum.
Ik wens genoegdoening en welgemeend excuus.

P.S. In een andere zaal zat 'n suppoost in z'n stoel te slapen (zie foto), dat hoorde dan weer niet bij de voorstelling... toch... Zo ja, geef hem dan al die vijf Euro's. That's contemporary!
Helaas zijn museumdirecteuren net zo slecht als graaiende bankiers.


twee reacties op "Ongenoegen over het Stedelijk Museum"

Arnoud
-1-  Arnoud:
Ik vind het ook altijd tamelijk idioot dat je als Museumjaarkaarthouder nog extra moet gaan betalen voor bepaalde exposities. En als je dan ook nog eens wordt lastiggevallen door kunstenmakers is natuurlijk helemaal de maat vol.
HPvan der Mey
-2-  HPvan der Mey:
probeerde het museum om een medewerker te spreken te bellen: al onze medewerkers zijn in gesprek...... heb ik van 16.08 tot 16.38 te horen gekregen. gepost 5-7-2019.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.