Home > > Vliegverkeer boven Vondelpark

Vliegverkeer boven Vondelpark


drie reacties op "Vliegverkeer boven Vondelpark"

JohnN
-1-  JohnN:
Elke minuut eentje Peter? Het zal wel iets met de storm te maken hebben, dan maken ze een lange lagere glijvlucht om te landen. In het Amsterdamse bos heb je er vaker last van, het Vondelpark wordt meest wel ontzien, Misschien moeten we er toch aan wennen, het aantal starts/landingen op Schiphol stijgt nog steeds en dat genereert inkomsten! Ik heb deze situatie ook eens meegemaakt in de tuin van het Theatermuseum, waar toen openlucht voordrachten werden gehouden... telkens een minuut onderbreking voor de verstaanbaarheid. Ach, in het mooie Central Park op Manhattan maken ze hetzelfde mee. BIG City wie zong dat toch?
Peter Eijking
Ik had gereageerd JohN, maar soms verdwijnen ze weer!
Arnoud
-3-  Arnoud:
Sorry, dat is een bug in het systeem. Ik kan er helaas niets aan doen.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.