Home > > Keizerskroon Westertoren

Keizerskroon Westertoren

Keizerskroon Westertoren

vier reacties op "Keizerskroon Westertoren"

JohnN
-1-  JohnN:
Prachtig scherp ingezoomd Peter! Zo zie je het met eigen ogen eigenlijk nooit. Nu is het weer duidelijk waarom die toren lange tijd in de steigers heeft gestaan.
Peter Eijking
Vanaf de Bloemstraat John. Het was zulk mooi helder weer. Ook een mooie video van de Jordaan gemaakt. Ik zal hem er bij linken. Ik hoop dat je een beetje van Johnny Jordaan houdt, haha.
By the way, deze foto is mede mogelijk gemaakt door Mark Rutte. Normaal had ik ritjes rond die tijd!!
JohnN
-4-  JohnN:
Bedankt Peter, een mooie serie met fijne beelden die het gevoel geven dat niet alles voortdurend veranderen moet om met z'n tijd mee te gaan. Dat is voor mensen op mijn leeftijd prettig. Natuurlijk is een eigentijds appartement wat anders dan een origineel pakhuis, maar veel goed onderhouden beschermde gevels houden de sfeer vast. Johnny Jordaan is wel te pruimen, zolang je André er maar niet onder zet... oh jee wat laat ik me nou weer ontvallen ;-)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.