Home > > Geldersekade gespiegeld

Geldersekade gespiegeld

Geldersekade gespiegeld

drie reacties op "Geldersekade gespiegeld"

JohnN
-1-  JohnN:
Prachtig! Door het lagere aantal pixels van de foto's op de site benadert deze foto een schildersimpressie
Arnoud
-2-  Arnoud:
@John: Hoewel we de resolutie hebben verlaagd kun je niet alles daar aan toerekenen. Dit is bijvoorbeeld een foto die met een smartphone is gemaakt, op Facebook is gezet en vanaf daar door mij is gedownload (met toestemming uiteraard). En ook valt niet uit te sluiten dat er effecten op losgelaten zijn.
Het uitgangspunt uit de tijd van Thomas Schlijper en Hans Frederiks dat er alleen kwalitatief hoogwaardige foto's op de site worden gezet is noodgedwongen allang losgelaten: de smartphone als camera is niet meer weg te denken en uiteindelijk gaat het om de plaatjes van Amsterdam en omstreken.
Milena Tsareva
-3-  Milena Tsareva:
Deze foto is duidelijk bewerkt. Ziet er wel leuk uit trouwens. Alleen vind ik het erg jammer dat die lelijke rondvaartboot er op staat. Maar goed, misschien zijn er mensen die hem wel mooi in het plaatje vinden passen.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.