Home > > Zinloos bladblazersgeweld (klik voor meer)

Zinloos bladblazersgeweld (klik voor meer)

Zinloos bladblazersgeweld (klik voor meer)

Sophie uit De Pijp fotografeerde volkomen zinloos dagelijks gebruik van bladblazers met bijbehorende oorverdovende herrie. Het zijn foto's van één dag.
Doe die dingen toch eens weg. Volkomen nutteloze uitvinding.


elf reacties op "Zinloos bladblazersgeweld (klik voor meer)"

Suffie
-1-  Suffie:
Leg eens uit? Waarom is dit zinloos?
Arnoud
-2-  Arnoud :
Omdat het netto effect omgekeerd evenredig is aan de hoeveelheid geproduceerde rotherrie. ;-)
Suffie
-3-  Suffie:
Rotherrie? Dit is geen bladblazer, maar een föhn!! ;-)
JohnN
-4-  JohnN:
Welke blaadjes? Het is bijna mei. Iepenzaadjes soms? Die zijn gemaakt om rond te worden geblazen (door de wind), die vang je alleen met een stofzuiger. Misschien is het doel hier het zwerfvuil bijeen te drijven, zoals ze 's avonds laat doen op Damrak en Rokin, voor het veegwagentje uit dat er 50 m achteraan hobbelt. Een bezem doet hetzelfde en beter, maar dat zal wel niet mogen van de arbo-wetgeving - spierbelasting hoort in de sportschool te worden bedreven en dat is weer goed voor de economie.
Karel
-5-  Karel:
Sophie, maken ze je straat DAGELIJKS schoon, is t weer niet goed. Tip: op de Veluwe is t lekker stil, of nee, dan klaag je over de vogels die je DAGELIJKS moet horen. Dikke kans dat je daar vandaan komt en dus niet gewend bent aan grote stadsgeluiden. En blijkbaar ook nog werkloos dat je dit DAGELIJKS opmerkt. Dan ga je je vervelen en mekkeren over mensen die wel voor jou aan t werk zijn in wind en regen. Get a job. Get a life. Get out of my town. Voor de rest hartelijke groeten!

En oh ja, de Pijp is geen stadsdeel.
Arnoud
-6-  Arnoud :
Het is wel duidelijk wie er hier nu als bladblazerbezitters te kijk staan... ;-)
Suffie
-7-  Suffie:
John, probeer eens zwerftroep onder een auto vandaan te halen met een bezem. Je kunt overigens wel schamperen over Arbo-wetgeving, maar dat betekent tevens de vinger geven aan mensen met mijnwerkers- en asbestlongen, stratenmakersknieën, slapende vrachtwagenchauffeurs en een hele bups andere beroepszieken.
Arnoud
-8-  Arnoud:
Het is met die dingen als met vliegtuigen: het enige bezwaar is dat ze veel te veel herrie maken.
Karel
-9-  Karel:
Arnoud, dus jij vindt de CO2 uitstoot geen probleem van vliegtuigen, alleen de herrie? Had ik niet achter jou als extreem linkse rakker gezocht.
Arnoud
-10-  Arnoud :
@Karel: die CO2 was ik even vergeten inderdaad. Goed dat je het milieuvriendelijke gedachtegoed zo attent hebt bewaakt.
Terrence
-11-  Terrence:
Maar het is toch heel nuttig dat in het kader van de participatiewet geestelijk gehandicapten werkervaring opdoen en met bladblazers mogen spelen in ruil voor hun uitkering? Dat daardoor hardwerkende Hollanders die datzelfde werk ooit met bezems deden daardoor hun betaalde baan kwijtraakten is bijzaak. Kniesoor die daar op let. ;-)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.