Home > > Grachtenfestival 2013: De Mystery Boot

Grachtenfestival 2013: De Mystery Boot

Tijdens het Grachtenfestival 2013 dook op diverse plekken in de stad de Mystery Boot op. Wat zou erin zitten?


drie reacties op "Grachtenfestival 2013: De Mystery Boot"

JohnN
-1-  JohnN:
Heb je ook beelden van het Museumplein van gistermiddag/avond? Het journaal liet er maar weinig van zien. Goed dat mensen de Russen laten zien dat hun vooruitgang in de achteruitversnelling staat ;-/
Peter Eijking
-2-  Peter Eijking:
Hee, mijn reactie is weer weg. Maar nogmaals JohnN, ik wilde wel, maar helaas geen tijd. Er was al zoveel te doen in de stad. O.a. Pop up Market in Oostpoort, Junior Grachtenfestival en Power Boat races op de Bosbaan. Bovendien moest ik ook nog war werken!
Arnoud
-3-  Arnoud:
@Peter Eijking: Ja, dat is een bug in het systeem. Je moet altijd goed opletten dat de tekst die je in het invoerveld hebt getypt na het publiceren uit het invoerveld verdwenen is. Dus het is niet voldoende als de tekst ook al bij de reacties staat. Als de tekst nog in het invoerveld staat: kopieer je tekst, vernieuw de pagina, plak de tekst opnieuw in het invoerveld en publiceer opnieuw. Dan gaat het meestal goed.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.