Home > > Cruise Inn Rock 'n Roll Day 2013

Cruise Inn Rock 'n Roll Day 2013

Fotoïmpressie

Back to the Fifties met Rock and Roll, Vetkuiven, Oldtimers en veel meer bij Cruise Inn op Zeeburgereiland.
Muziek: Bill Haley and Comets - See you later alligator


twee reacties op "Cruise Inn Rock 'n Roll Day 2013"

JohnN
-1-  JohnN:
Ha die Peter, dat was weer genieten zeker he?
Het autorijden was toen toch heel wat anders, met bv zo'n Oldsmobile met enorme neus waaronder een V8 motor gromt. De Chevrolet Belair (altijd tweekleurig) was ook een fraai automobiel die ook in Nederland vrij populair was in de jaren 50 onder de mensen die het zich konden veroorloven. In mijn jonge jaren was dat een favoriete bruidsauto.
Ik ben in Florida eens door een starlet getrakteerd op een open rit in een mintgroene Buick convertible, met witlederen interieur, zal ik nooit vergeten al ben ik de naam van het meisje allang kwijt :-(
Peter Eijking
Hoi John.
Was echt geweldig daar bij de Zuiderzeeweg. Ook al die mensen met kleding en haardracht uit de fifties.
Op mijn youtube-kanaal staan er nog 3 video's van. Ook nog eentje met oldtimers, maar dan met het originele geluid erbij. Genieten dus!

PS. Ik heb een brief gestuurd naar de NOS over die rondvaartboot. Ik kreeg in ieder geval een reactie dat hij in behandeling is genomen. Bedankt nog voor de tip.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.