Home > > Dick Maas: Amsterdamned revisited

Dick Maas: Amsterdamned revisited

Regisseur Dick Maas kijkt na vijfentwintig jaar terug op zijn film Amsterdamned en bezoekt de Amsterdamse actielocaties (een deel is ook in Utrecht opgenomen).

Zie ook Daily Webhead van Michael Minneboo hierover.


twee reacties op "Dick Maas: Amsterdamned revisited"

Arnoud
-1-  Arnoud:
Ontzettend leuk filmpje, met al die indertijd spraakmakende fragmenten. Mochten die zomaar worden gebruikt? ;-)
wk
-2-  wk:
Ik mis nog de scene waarin de motorrijder vlucht over het begin van de Herengracht en de smalle Melkmeisjesbrug over. De achtervolgende politieauto moet een blokje om rijden over de Brouwersgracht en de brug bij het Singel. Alweer ontsnapt hij.
Direct na de film heeft de gemeente de opgangen van het bruggetje gewijzigd met een extra stoeprand en paaltjes. Dat is onhandig voor rolkoffers en kinderwagens. Maar je weet maar nooit of er ooit weer een gestoorde op een snelle motor langskomt ...

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.