Home > > Gay Pride 2012

Gay Pride 2012

Gay Pride 2012

Zie verder de foto-impressie in de videorubriek.


acht reacties op "Gay Pride 2012"

Jan Pieter
-1-  Jan Pieter:
Hey kijk ons eens normaal zijn!
JohnN
-2-  JohnN:
Leuk hoor zo'n kleurige botenoptocht. Net als carnaval. Alleen: we zijn een eeuw lang bezig geweest om een beetje los te komen van die reflex die bloot alleen maar met seks associeert. Maar door sommige homo's en lesbo's worden we weer helemaal teruggeworpen op die bekrompen misvatting.
Theo
-3-  Theo:
Emancipatie van homos blijft nog steeds een noodzaak. Provoceren hoort daar bij, net zolang tot we het ooit eindelijk allemaal accepteren en ook zij gewoon overal hand in hand en kussend met hun geliefde over straat kunnen gaan. Want er zijn helaas nog genoeg types in de wereld die de klok wat dat betreft 500 jaar terug willen zetten.
JohnN
-4-  JohnN:
@Theo: met jouw laatste zin ben ik het hartgrondig eens.
Vraag me alleen of of je bij die "types" de acceptatie met provocatie afdwingt.
Ik loop als hetero ook wel eens hand in hand, dat kussen op straat hou ik liever een beetje privé, maar wie dat wil mag van mij hoor homo-lesbo-of-hetero. Maar die blote reet of tieten voegen niets toe, breken eerder af, vrees ik. Maar nogmaals het is een kleurrijk gebeuren, ze doen maar. (zolang ze niet gaan copuleren voor mijn ogen.)
Theo
-5-  Theo:
@JohnN: Zoenen mag, maar niet zomaar in het openbaar copuleren aub. Ho, le of he. Check.
Arnoud
-6-  Arnoud:
Als hij niet opgesloten zat, zou ik toch zweren dat die Badr Hari er tussen stond.
Theo
-7-  Theo:
Strijden voor onze Gay Pride blijft genoodzaakt...
http://www.nrc.nl/nieuws/2012/08/08/opva..
eva
-8-  eva:
@ Jann Pieter....Al die mensen die zo lekker negatief (ZUUR) zijn ga eens bij het Zomer carnaval in Rotterdam kijken, puber meisjes in extreem kleine bikini's die staan te schudden met billen en borsten.....................BAH moet VERBODEN worden.
De Gay-pride is een unicum in Amsterdam HONDERDDUIZENDEN mensen op de been en totaal geen ellende en agressie.......behalve dan wederom van dronken hetero's

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.