Home > > Drukte in de Oranjesluizen

Drukte in de Oranjesluizen

De Oranjesluizen vormen de grens tussen het binnen- en buiten-IJ van Amsterdam. Ze zijn geopend in 1872. Jaarlijks passeren ongeveer 120.000 schepen. Vooral bij mooi weer is het een komen en gaan van zeil- en motorboten.
Muziek: Mungo Jerry met 'In the summertime' en Chad eb Jeremy met 'A summer song'.


vier reacties op "Drukte in de Oranjesluizen"

Suffie
-1-  Suffie:
Ehhh... welk filmpje?
JohnN
-2-  JohnN:
Waarom doet deze video het niet? Ligt het aan mijn pc?
Ik had vrijdag j.l. opeens een virus, na bezoek aan deze - Amsterdam Centraal - site. Is inmiddels gelukkig verwijderd met enige moeite. Hebben meer mensen zo'n ervaring?
Mijn pc is beveiligd met Microsoft Security Essentials.
Marleen Zachte
-3-  Marleen Zachte:
De video doet het nu, er zat ergens een spatie dwars.
@JohnN: dank voor de melding, ik zal alles even nalopen. Krijg zelf geen waarschuwing, terwijl ik ook Security Essentials gebruik. Weet je zeker dat het hier vandaan kwam?
JohnN
-4-  JohnN:
@Marleen: Nee zeker weten kan ik het natuurlijk niet, het was alleen de laatst bezochte site. Ik had daarna opeens een dubbele openingspagina gekregen, twee keer google een veilige en een onveilige. toen ik de onveilige er probeerde af te halen had ik opeens "floep" het zg "buma-stemra" virus te pakken. Gelukkig geen schade aan de pc, wel vervelend natuurlijk. Daarom schrok ik weer van dit "blinde" videovenster, maar ik begrijp dat het er niets mee te maken heeft. Bedankt voor de geruststelling.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.