Home > > D66 en Amsterdam

D66 en Amsterdam

D66 en Amsterdam. Rob Zwetsloot is bij de presentatie van alle kandidaten. Zonder Pechtold, met Vera Bergkamp.


vijf reacties op "D66 en Amsterdam"

Jeroen Mirck
Leuke video van Mr. Amsterdam, maar in zijn analyse kan ik me niet geheel vinden. Zelf was ik ook bij deze bijeenkomst aanwezig, want net als Vera Bergkamp ben ook ik een Amsterdam kandidaat-Kamerlid voor D66. Dit soort meetings zijn bedoeld om stemmen te winnen en een hogere plek op de lijst te vergaren. Alexander Pechtold hoeft dat niet meer te doen, want hij is al door de D66-leden gekozen tot lijsttrekker. Daarom was hij evenmin aanwezig bij kandidatenbijeenkomsten in Amersfoort en Groningen. De conclusie dat Pechtold niet in Amsterdam is omdat hier een paar jaar geleden wat heibel is geweest, deel ik dan ook niet. Overal is wel eens heibel. Bovendien is Vera Bergkamp als Amsterdammer de hoogste nieuwe binnenkomer op de kieslijst. Daar mogen overigens inderdaad nog wel wat extra Amsterdammers op, dus D66-leden: geef ook je stem aan Jeroen Mirck. Dat is een stem op creatief ondernemerschap, op media en ICT, op innovatie, op online privacy en op wérkelijk goed beleid voor zzp'ers. En nu: vooruit! :)
Volksmacht
-2-  Volksmacht:
Stem op D66 voor afbraak ontslagbescherming, afschaffen ambtenarenstatus en totale overgave aan de markt en niet te vergeten een ondemocratisch Europa.Heeft u van Rompuy en Barroso gekozen wellicht?Maar ik zal wel cynisch zijn he?
Volksmacht
-3-  Volksmacht:
O ja, ik herinner me nog die geweldige lijsttrekster uit 2010. dat lekker verbolgen dametje die het ook zo goed wist.Haar naam wil me niet meer te binnen schieten........laat het een teken zijn.
Jeroen Mirck
@Volksmacht: Aha, dus jij bent voor een voorkeursbehandeling van ambtenaren ten opzichte van andere hardwerkende Nederlanders? En heb je je ooit langer dan een seconde in Europa verdiept?

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.