Home > > Sportwagen in het stopcontact

Sportwagen in het stopcontact

Sportwagen in het stopcontact

Hippe elektrische auto, een Tesla, staat op het Frederiksplein bij het oplaadpunt.


twee reacties op "Sportwagen in het stopcontact"

Ton
-1-  Ton:
Hoi. Er rijden veel Tesla's door Amsterdam. Op het Raamplein staan er ook regelmatig een aantal geparkeerd. Goedkoop zijn ze niet, ze kosten rond de ton. Ik vraag me dan ook vaak af wie er in rond rijdt. :)
JohnN
-2-  JohnN:
@Ton: ik denk dat dit soort wagens vooral rondrijden voor het aandachtseffect.
TV reclame is duur en dit is gewoon ook een middel en misschien wel net zo effectief: deze auto draagt reclame voor de zonnefabriek. Overigens moet ik erkennen dat dit eigenlijk de enige echte milieuvriendelijke manier van elektrisch rijden is: propageren dat je zonnepanelen op je dak zet en met de opgewekte energie je accu's oplaadt. Die laadpunten op het Frederiksplein zijn dan natuurlijk niet de plek om je auto bij te tanken, dat is gewone el.centrale.stroom. Maar er zijn daar natuurlijk wel veel meer kijkers dan in de woonwijk!

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.