Home > > Nieuw-West: Onderzoek naar schietpartij

Nieuw-West: Onderzoek naar schietpartij

Nieuw-West: Onderzoek naar schietpartij

In de Comeniusstraat (Slotervaart) vond vrijdagavond ter hoogte van de Pieter Borststraat een schietpartij plaats. Er lagen geen lijken of gewonden op de weg, van daders was er ook geen spoor. Wél opmerkelijk veel sensatiezoekers met een politie-uniform aan, want op zulke momenten komen alle 'collega's' natuurlijk even kijken wat er aan de hand is.


twee reacties op "Nieuw-West: Onderzoek naar schietpartij"

Jeroen Mirck
De politie is niet echt jouw beste vriend, Arnoud? Ik vind het best logisch dat er bij een schietincident extra hulptroepen worden ingeschakeld. Zelf waren er vanavond veel lawaaierige pubers op straat. Dat lijken me eerder de sensatiezoekers zoals jij het noemt. Ik ben trouwens blij dat er niemand gewond is geraakt.
Arnoud
-2-  Arnoud:
Niet zo braaf, Jeroen! ;-)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.