Home > > Zuidoost: Heesterveld

Zuidoost: Heesterveld


vier reacties op "Zuidoost: Heesterveld"

JohnN
-1-  JohnN:
Het kan zijn dat je steeds rondjes reed door hetzelfde hofje... maar als je werkelijk gewoon wat ronddwaalde door het buurtje, dan is het effect dat het filmpje oproept onmiskenbaar. En zo geheel in tegenspraak met het parklandschap wat de voormalige "Bijlmer" beoogde te zijn. Je krijgt het gevoel dat je zelf crimineel zou kunnen worden in zo'n leefomgeving.
Peter
-2-  Peter:
Nee hoor JohnN, ik moest bij het achterste hofje/blok zijn. Op de terugweg pikte ik de tweede ook nog even mee. Je krijgt echt een benauwd gevoel op zo'n pleintje, alsof je in een gevangenis terecht bent gekomen!
Joris
-3-  Joris:
Mooi sfeerfilmpje! Het lijkt mij minstens zo mooi om net zo'n filmpje te maken van de buitenkanten van de gebouwen op een zonnige dag, als je overal muziek hoort en hele families ziet barbequen in het gras rondom Heesterveld. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Haardstee en Venserpolder, waar je soortgelijke beelden kunt maken, staat Heesterveld al een tijdje op de nominatie voor herontwikkeling. In samenwerking met het Nederlands Architectuur Instituut organiseerde eigenaar Ymere in 2007 zelfs een prijsvraag hiervoor. Vooralsnog wordt het gepromoot als creatieve en culturele hotspot voor kunstenaars, culterele ondernemers en (internationale) studenten. Het succes daarvan zal in 2012 moeten blijken!
Niels
-4-  Niels:
Stigmatiserend filmpje.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.