Home > > ME op Surinameplein

ME op Surinameplein

ME op Surinameplein

Ongeregeldheden op het Surinameplein. Waarschijnlijk door spanningen tussen Turken en Koerden.


drie reacties op "ME op Surinameplein"

JohnN
-1-  JohnN:
@erlise: link voert naar 1 dezelfde foto.
Preventieve aanwezigheid ME lijkt mij in dit geval goed gezien de eerdere gewelddadigheid tussen Turken en Koerden. Men moet duidelijk inzien dat burgeroorlogen in hun land van afkomst niet zomaar geïmporteerd mogen worden. Het betreft een kleine heetgebakerde minderheid die dit signaal blijkbaar nodig heeft.
Jeroen Mirck
Dat linkje in de eerste comments kan wel weg: het verwijst naar de homepage van een nieuwssite waar het berichten over de protesten in Amsterdam al niet meer te vinden is. Die site staat trouwens helemaal vol met ANP-foto's, maar ik heb niet de indruk dat de beheerders daarvoor betalen.
Arnoud
-3-  Arnoud:
Okay, dank je voor de waarschuwing. Ik had 1x gekeken toen de link er nog was. Ik haal hem weg.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.